maandag 3 december 2007

Kalmte na de storm

Waarschijnlijk kwam vorig berichtje wat schrikwekkend over, maar wees gerust mijn zieltjes, deze opstand was de basisvoeding voor betere oogst (zonder chemicaliën, zonder mestoverschot). Dankzij dit actieplan wordt de bodem nu schep per schep ontreinigd. De kleine boertjes trekken geleidelijk aan weer voren in d`aard om t zaad ten bedde te leggen.
In leesbare taal: De voorzitter van ons organisatie vertelde mij vandaag dat er een algemene vergadering aan komt, een officiële vergadering om de fouten van de organisatie te verbeteren (k heb mijne rooie balpen al op zak :), problemen op te lossen, een nieuw statuut op te stellen en een nieuw bestuur te vormen. Recht zal geschieden, zoals we wilden! Daarmee keert heel snel de rust weer: de bestuursleden spreken weer normaal met leden, iedereen weet dat er verandering aankomt en beseft dat die nodig is, zelfs het bestuur.
Op mijn project heeft dit alles geen invloed; de partners in het project weten wat hier gaande is en weten dat wij er het beste van zullen maken (they cover our back). Ze hebben zelfs de vergaderingfrequentie opgedreven om nauwer te kunnen samenwerken. We komen nu wekelijks samen om de doelen van het huidig stadium van het project na te streven! Onze partners zijn super!

Hehe, Bob Marley heeft weer gelijk: hij zei het duizenden malen: "don`t worry about a thing, `cause everything is going to be alright!"
Thanks Bobby ;).

Geen opmerkingen: