maandag 24 september 2007

Projekt

Inderdaad, hier zijn we weer met meer...
Om het even over het project te hebben:
Hier op de jeugddienst waar wij werken is het project volop begonnen: eerst en vooral, deze jeugddienst moet volledig herorganiseerd worden en aangezien de voorzitter ervan hier zo goed als niet komt en zelf niet weet hoe het draaien moet, nemen wij de zaak over, reconstrueren en bouwen we alles op met de jeugd van hier (nieuw logo, nieuw bloed, motivatie, creativiteit, engagement en TEAMwork). Het gebrek aan structuur in de plaatselijke jeugddienst hier, maakt dat het project mega-interessant wordt...veel ruimte voor denkwerk, inspiratie...MEGA-INTERESSANT!
Om je een idee te geven hoe ze hier te werk gingen: chaotische vergaderingen, geen lijst van jeugdorganisaties, 2 weken geen cartridges, spelletjes spelen op pc, muziek downloaden, niet weten wat gedaan. Maar daar komt verandering in: jeunessen, organisaties, ouders, radio, gemeente zijn geinteresseerd in alles wat er gaande is en willen meedraaien met de nieuwe "Vijeće Mladih". Er is nu al "in onderaanneming" een project gestart "veilige parken voor kinderen" dat serieus vorm krijgt en een werkgroep die rond Konjic Rock Zomer draait. Deze week zitten wij met alle verenigingen samen om het EVS-project zelf volledig op gang te trekken. Ik zit vol ENERGIE!
Meer nieuwtjes zien we de volgende keer wel weer.
čaaoooooooooooo ;)

2 opmerkingen:

Kurt zei

zdravo moj brat,
...het leven zoals het is...chaos bij de Bosnische jongerenorganisaties! Veel goeie moed, en geef er een lap op!
Fijne blog, ik volg nieuwsgierig je avonturen.
Kurti

Anne zei

hei heilige Martinus...
Terwijl je daar zo hevig bezig bent: ik ben op zoek naar cirkeldansen uit de Balkanlanden, muziek én bijhorende danspassen, én als het even kan ook wat achtergrond over de dans(betekenis, symboliek, gebruik,...! Ebde gij daar zo geen kraks op da vlak in de buurt die me op weg kunnen helpen?
Liefs,
Anna van Vlaanderen