maandag 7 januari 2008

Foto`s

Beste blogbuiskindertjes

Om het nieuwe jaar in te zetten, ben ik begonnen met overzichtelijker maken van de webblog. Jullie zien nu maximum 2 tekstjes per leesbeurt. Wil je meer lezen, dan ga je naar het archief. Foto`s bekijk je op my space door onderaan op de link "foto`s" te klikken.
Strucuur!

Beeldende groentjes
martijn ;)

3 opmerkingen:

Amelie zei

hey hey, it looks like for the new year all the dudes are creating a blog...
cool...

As everything is in dutch, i understand nothin, but it looks to see: Hey im Martjin and i am a shiny happy people guy... Am i wrong.

I know a new things in dutch (my prononciation is almost perfect but the writtend is still approximate)
E JOUF HAPU MELEH

try tu guess now!
Vidimo Se
Amelie!!

An zei

Het is een hele tijd geleden dat we elkaar nog gezien of gehoord hebben. Onlangs kwam je ter sprake op een vergadering van de scouts (zat jij niet in Chiro?!?) en ik dacht eraan om je nog iets te laten weten.
Alleszins een heel gelukkig nieuwjaar en het allerbeste voor 2008! Maar ik zie dat je daar redelijk goed bezig bent. Laat zeker weten wanneer je nog eens in België bent zodat we kunnen bijpraten.
vele groeten en een dikke knuffel
An (Meyfroot)

Ludakes zei

Yipse,

alleszins eerst ne gelukkign nieuwjaar é...alléja oe wast daar? Zwaar nachtje? Hier in België gaat het gewone leven verder zijn gank me vooral (voor ik ton... zo van die toffe examens...) morre binnen 10 dagn zijn we der vanaf en ton kommek Bosnië wa onveilig maken!!!héhé Zie der alvast heel hard naar uit om te weten wuk da ge daar aan het uitspoken zijt...héhé De groetjes aan de mannen en de groetjes aan de vrouwen... enneuh tot e volgende é...