vrijdag 4 januari 2008

UBHB (Unie van Bosna i Hercegovina en België)

Deze periode was er een zoals die moet zijn: ijskoud aan de voeten, maar warm onderhuids.
Deze periode waren Steven, Lieven, Tine, Johan en Tessa bij ons op bezoek om samen met Rudolf het roodneus-rendier van oud naar nieuw te glijden. Het was een zalige vakantie vol vrolijkheid, plezier, genot, goeie gesprekken, steun, bewondering, verwondering...echte kerst! Dank nogmaals aan ons Belgjes.

Ondertussen werk ik, samen met vrijwilligers van hier, stevig verder aan ons project. Jas, muts en handschoenen aan en we zijn weer vertrokken, hoplaaaaa! (de airco in ons kantoortje warmt niet onder het vriespunt en nu gaat de temperatuur hier tot -15°C). Azra blijft gans januari thuis om te studeren voor haar eerste examens.

Het normale leven gaat verder: projecten, studeren, tekenen, saxofonen, aangevuld met een nieuwe weekendactiviteit: wandeltochtjes door de bossen van sneeuwwitje met verborgen grotjes en ijsmeertjes... Elke dag ontdek je hier nieuwe pracht in het land; een nieuw pad, een nieuwe verwondering, panoramische ooggastronomie, het zonlicht door de takjes van naalden en ijskegeltjes, elke dag verandert hier de omgeving, nieuwe kleuren & vormen...elke dag iets nieuws.
Onderaan de webblog kan je enkele foto`s zien van die pracht met ons Belgisch bezoek in dit mmmmmmmmooie decor.

Laat ons genieten van dit nieuwe jaar, mijn liefsten!
Knipoog,
martijn ;)

Geen opmerkingen: